Confidence cannot find a place wherein to rest in safety.

Det är jobbigt att vara lång, jag klagar inte, jag bara konstaterar fakta
 
Skor till exempel, alla fina pumps har en klackhöjd på ca 10 cm, jag är ca 170 cm och blir då plötsligt 180 cm och känner mig som något sorts älg monster som klafsar omkring.
 
Visst, det finns skor med annan klack men man vill ju inte ha tantiga skor heller, vilket de oftast ser ut som om jag ska vara ärlig.
 
Bussar också, jag kan inte räkna hur många gånger jag slagit huvet i taket när jag ska kliva upp i de där fyrsätena. Eller länstrafikens bussar där det endast går att sitta skönt om man får ett helt två säte för sig själv, annars får man sitta rakt upp och ner för att det inte går att vika ihop sina ben utan att slå i personen brevid. Och när man ska hoppa av så har knäna låst fast sig.
 
Inte nog med det, man ska ha breda ank fötter också vilket gör det ännu svårare att hitta fina skor. Och sen har ju Gud lyckats skapa en så fint att man har fått turen att ha en lång rygg också! Så man måste köpa tröjor i large när man egentligen har medium för att de inte ska bli för korta så man går runt och flashar magen hela dagen...fint rim där.
 
Hoppas att ni fattar ironin, alla har väl problem med sig själva, hoppas jag för annars är jag ett freak of nature.

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0