Anger Management.

Nu blev jag sådär arg igen...

Det är mitt eget fel denna gång igen, så jag har inte lyckan av att kunna skylla på någon annan.
Måste lära mig att säga nej ibland, jag säger ja fast jag vet att jag blir arg över att jag sa ja från första början.

Stört...

Blir typ arg på folk för att de frågar mig saker från första början bara för att komma ifrån det faktum att det är mitt eget fel att jag blir arg och absolut inte deras.
Så går jag runt och bär på denna ilska i evigheter, helt i onödan och det jag blir arg över är egentligen ingen big deal alls.
Bara det att det blir två extra bussturer för mig på torsdag.
Och detta kan irritera helvetet ur mig. (om det nu finns ett sådant uttryck)

Så nu ( i mitt huvud ) är hela dagen förstörd, for nothing.

Det fula är att jag kan tänka helt rationellt och se detta beteende för hur idiotiskt och skadligt det är men ändå så smyger det in någon tanke om att jahapp, där kom de och förstörde min dag genom att fråga mig vad det nu kan vara och känner mig skit arg.

Känner mig som två personer ibland, den ena kan tänka rationellt och tänker igenom situationen för att se vad den egentligen har att bli arg över och om det är värt det medan den andra går helt på känsla och blir arg, glad, osäker, irriterad på en sekund och har världens kortaste stubin.

Fan nu låter det som om jag är schizofren vilket inte alls är det jag menar.




Dansa Pausa!

Låten är inte så vidare bra men med zumba koreografin till så blir den SSSSMOKIN!

Jag ber om ursäkt, jag är på ett sånt där hyper humör idag, kan heller inte ta ansvar för vidare dålig humor  och/eller fina styckesindelningar i resten av detta blogginlägg.

Idag ska jag och resten av le Zumba Gang dansa på Dansens dag...men duuh vad fan ska man annars göra där

Det blir två koreografier en med skaka rumpa och den andra är mer mystisk om jag nu måste välja ett ord, iallafall i början av låten.
Jag med min dåliga arm koordination ska lyckas trumma i luften osv, undrar om det finns något sånt ''dålig arm koordinations syndrom'', i så fall är det det jag har.
Fötterna och resten av kroppen hänger med bra i alla steg men ska armarna också integreras så tar det oftast ett tag för dem att fatta galoppen.

Dansa ska vi iallafall göra, och ha på oss färgglada kläder, verkar bli en lila/rosa/orange outfit för min del om jag nu inte råkar hitta något annat roligt i min garderob.

Kul ska det bli, har inte stått på scen för att dansa sedan jag gick i modern dans eller vad det nu hette när man är 8 (?) år.

Slutar skolan kl 2 eller 3 idag beroende på diverse projekt, och då ska jag hem och duscha, känner mig inte sådär fräsch idag fast jag duschade igårkväll av någon anledning.

GRATTIS SVERIGE BTW, ska från och med nu supporta er varenda match som är kvar av hockey VM endast för att ni sopade mattan med Danmark första halvlek. Andra halvlek talar vi inte om.

Anywho, nu ska jag se om jag kan utföra något vettigare arbete, kanske hjälpa min lärare att flytta möbler till vårat nya redigeringsrum/fikarum (Y)

Hoppas vi syns på Dansens dag idag 8 maj 19.00 Gällivares Sjukhus Aula! Året var 2012 om nu någon är lite efter...


RSS 2.0