Courage is being afraid but going on anyhow.

Snart åker hon.
 
En av människorna jag känt i större delen av mitt liv var jag tvungen att säga hejdå till idag.
Såklart inte förevigt, men bara att säga hejdå och inse att man inte kommer ses på riktigt förrän nästa sommar var svårt.
Det kändes verkligen svårt att ens tänka sig det.
 
Att hon varit en del av mitt liv är jag mycket stolt över, lika stolt är jag över att hon vågar följa sin dröm fast det innebär stora förändringar.
 
Att få känna en person så väl som jag känner henne är något jag önskar alla.
 
Skype existerar som tur är och kommer verkligen vara en stor hjälp så att vi fortfarande kan hålla kontakten när hon är där borta, i Tyskland och lär sig nya saker, upplever nya saker, blir visare och en ännu starkare människa.
 
Min fina vän, är så glad för hennes skull och kan inte ens föreställa mig hur kul hon kommer att ha.
 
But she will be missed<3
 
 
 

I remember every sunset.

Hej igen!
 
Jag vet att det är länge sedan men jag lever ett ganska hektiskt husvagnsliv just nu och internet är ganska svårt att hitta på vissa campingar:)
 
Det händer ganska mycket roligt i mitt liv just nu och mer roligt planeras! Men min härliga vardag skuggas av mitt jäkla ryggont som uppstod för två dagar sedan. Efter att nästan ha blivit av med min förkylning bestämde jag mig föratt ta en powerwalk och göra lite sit-ups osv. Dagen efter vaknar jag och kan knappt ta mig upp ur sängen, så fort jag sätter mig eller lägger mig ner fastnar mig rygg i det läget och när jag sedan reser mig och börjar gå någonstans är jag stelare än en 80-åring och har skit ont i nedre delen av ryggen.
 
Sådär nu fick jag utlopp för min ilska över min rygg.
 
Just nu sitter jag och kollar på Tough Love som är någon sorts boot camp för tjejer som inte kan skaffa sig en pojkvän. Väldigt intressant att se hur deras ''Coach'' Steve Ward berättar för dem hur killar tänker och beter sig. I vissa fall kan han vara lite väl grym men i slutändan har han rätt i allt han gör. Grym snubbe!
 

Idag har vi ingenting planerat förutom att handla :( Hatar att handla, gillar att äta det man handlar, men inte att handla. Just nu skulle jag vilja ha en fet skål med chips och dipp och sätta mig framför några avsnitt av Awkward!
Bästa serien altså!
 

RSS 2.0