It all comes together.

Det går riktigt bra nu faktiskt!
 
Skickade in min första jobbansökan igår så nu sitter jag spänt och väntar på någon typ av svar. Även om jag nu inte får jobbet så känns det bra att ha kommit igång med sökandet av extrajobb.
 
Körkortet börjar närma sig och jag nöter teori som en galning för att få boka uppkörning asap.
 
Imorron får man höstlov också, även om det kommer spenderas med mycket pluggande så är ju Halloween en kommande högtid som jag ska försöka fira på lämpligt sätt:)
 
Små mörka moln flyger väl ändå förbi i vardagen men det större bilden av mitt liv flyter faktiskt på, för en gångs skull:)
 

You loved me, and I froze in time.

Håller mig rätt sysselsatt dessa dagar.
Ibland känner jag att jag har lite för mycket på mitt schema och får gå någon slags snäv balansgång mellan att stressa upp mig över allt eller att försöka vara effektiv.
 
Körkort ska fixas, måste hålla uppe mina betyg i skolan, och matten hänger som ett mörkt regn och åskmoln över mig vissa dagar men jag försöker intala mig själv att jag inte kan göra allt på en gång utan den får vänta tills körkortet är fixat, så jag kan lägga fokus på den.
 
Annars så är det ganska lugnt faktiskt...eller vadå annars det är ju mitt liv vi pratar om, det är aldrig annars lugnt haha. Förutom när jag sover då.
 
Imorron blir det middag och match på Olles med tjejerna, det ska bli roligt.
 
Torsdagshumor hahah...
 
 

It's all about swag people.

Saker är chill nu, har lite stressigt med skolan men otherwise är det chillidilli. Har börjar tända mina ljus i mitt rum på kvällarna och börjar faktiskt fyllas med julkänsla så nu får gärna vintern komma:)

RSS 2.0