Dreams are illustrations... from the book your soul is writing about you. ~Marsha Norman

Long time no see!

Tog en liten paus från bloggandet, ska inte säga att det var för att leta inspiration till bloggandet utan för att jag inte hade lust och då väntar jag hellre till jag har något bra att skriva om:)

Skolan är nu slut för sommaren men med ca 9+ och regn är man inte direkt överväldigad av sommarkänslor, men jag gillar ändå dessa dagar. Brukar köpa glass, se bra och mindre bra serier på tv och fundera på framtiden.

Har äntligen kommit på en definitiv sak jag ska göra efter gymnasiet. Jobba som Au pair några månader!
Hittade en sida där man kan se familjer i en massa länder som söker Au pair, har siktat in mig på Nya Zeeland bara för att jag ändå vill utforska det landet längre än vad baran en veckas semester kan erbjuda och varför inte göra det så här?

Såklart är det jätteviktigt för mig att jag hittar en bra familj med bra förutsättningar för mig att göra ett bra jobb, men jag hittade nog en som på pappret verkade passa mig perfekt! Hade nästan lust att maila dem och be dem vänta med att anställa någon till jag gått ut skolan haha.

Annars händer det bara små saker i vardagen som har varit små ljusglimtar i detta kalla regninga väder.
Var till Fine igår och chillade, pratade om allt mellan himmel och jord och käkade bullens.
Toppendag enligt mig! Så skönt att bara kunna prata ibland utan att behöva hitta på något speciellt.

Imorron har yr.no lovat mig sol så jag tror jag sticker iväg till Sakka och pysslar lite med Fleygur aka. Sture, och chillar där ett tag innan Risk1:an drar mig till körskolan i tre timmar och tvingar mig att betala 700 kr för att lyssna på att man inte ska köra full (NO SHIEET).

Resten av veckan får vi se vad som händer, försöker att inte planera in allt för mycket då pappa har ledigvecka och det kan bli någon spontantripp till Luleå.
Förhoppningsvis hinner jag umgås med mina vänner innan jobbet börjar:)

Nä, nu ska jag fixa något gott till kvällsfika!

TOOOOODLES!


Dessa skor hade gärna fått sitta på mina fötter i sommar!

RSS 2.0